CORONA CRISIS
free webinars

Nooit eerder was het zo belangrijk om snel te schakelen. Naar aanleiding van de Corona pandemie lanceren we vanaf 27 maart 2020 gratis webinars. Als OCHO lid blijf je op de hoogte!

Scroll naar onder en ontdek onze 4 formules

Heb je vragen rond onze formules? Contacteer ons op helpdesk@huisvoorveerkracht.be.

OCHO Community Light

Word gratis lid van de OCHO Community Light en ontvang de maandelijkse vlog "OCHO Says", waarin we telkens een vraag rond welzijn op de werkvloer beantwoorden. Bovendien kan je gratis de training "Het 7-stappenplan" bekijken. Hierin vertellen we jou hoe je in 7 stappen een strategisch welzijnsbeleid voor je organisatie opzet. In deze training zit ook een gratis download van het 7 stappenplan!

OCHO Academy

Bovenop het aanbod van de OCHO Community Light krijg je 12 maanden toegang tot de online OCHO Academy. Bovendien word je automatisch lid van OCHO Connect, een besloten community waar deelnemers van de online trainingen met en van elkaar kunnen leren.

OCHO Academy Xtra

Bovenop het aanbod van de OCHO Academy, word je uitgenodigd voor 3 ontbijtsessies, 3 webinars en een congrestival.

OCHO Academy Xclusive (op uitnodiging)

Bovenop het aanbod van de OCHO Academy Xtra, word je uitgenodigd voor 2 avondsessies waar organisaties onderling hun welzijnsbeleid presenteren.

Hier draait alles om kruisbestuiving èn leren van elkaar. Hoe pakken andere bedrijven hun welzijnsbeleid aan? Wat zijn must-do's en don'ts? Omwille van het discreet kader, is deze formule alleen op uitnodiging.


€1.200,00 / jaar
incl. btw

Bedrijfsformule

Wil je graag dat je volledig team lid wordt van OCHO?

Dat kan, èn zelfs tegen een verminderde prijs! Vanaf 2 t.e.m. 4 teamleden krijg je 20% korting op de totaalprijs voor 2, 3 of 4 teamleden. Vanaf 5 teamleden, krijg je 30% korting op de totaalprijs voor 5 of meer teamleden.

Interesse? Contacteer ons en vermeld je bedrijf, de gewenste formule, het aantal teamleden + naam en e-mail van elk teamlid. Graag ook de adresgegevens en btw nummer doorgeven voor facturatiedoeleinden.

De accounts worden vervolgens handmatig door ons opgezet.